Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, απάντησε για το ενδεχόμενο παιδικής πορνογραφίας πίσω από την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Νουλέζας μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή Live News ανέφερε: «βρισκόμαστε στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, εφόσον συμβαίνει αυτό.

Κανένας δικηγόρος δεν μπορεί δημόσια να καταθέτει τίποτα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, αλλά υπόνοιες, εκτιμήσεις προσωπικές και εικασίες».

Ο κ. Νουλέζας αρχικά είχε τόνισε: «Είμαι αναγκασμένος να ακολουθώ την τακτική των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αναγκάζομαι να δίνω δημόσια απαντήσεις».

Παράλληλα ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την κατάθεση της 10χρονης μαθήτριας, από σεβασμό.

Ενώ όσον αφορά στις κινήσεις της εντολέας του, ο κ. Νουλέζας τόνισε: «Δεν θα ασκήσουμε προσφυγή κατά της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση, έως ότου έχουμε τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος είπε: «Σε ότι αφορά στη δημοσιοποίηση του ονόματος και των στοιχείων ταυτότητας, είναι επειδή προκύπτουν ενδείξεις για συμμετοχική δράση  άλλων ανθρώπων, και μπορεί να προκύψουν στοιχεία άλλων ανήλικων παθόντων.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν αποδειχτεί ότι δεν υπάρχουν άλλα ανήλικα θύματα, ούτε βιασμός, ούτε συμμετοχική δράση, το κατηγορητήριο καταρρέει και τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αίτησης αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Θα υπομείνουμε και τις ύβρεις και τις απειλές».

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ότι η εντολέας του δεν επιθυμεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της.

Δικηγόρος οικογένειας: «Είναι φανερό ότι κάτι κρύβει η 33χρονη»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσουγλου, μίλησε και εκείνη στην ίδια εκπομπή του MEGA λέγοντας αρχικά: «Η πολιτική αγωγή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να δείξει ότι δεν έδρασε μόνη αυτή η γυναίκα».

Αναφερόμενη στην κατάθεση της 10χρονης, η συνήγορος της οικογένειας τόνισε πως τα όσα είπε η ανήλικη είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης, εξηγώντας: «Όταν μια κατάθεση δίνεται με τη βοήθεια παιδοψυχιάτρου και υπογράφεται, σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να την προσβάλλει».

Όσον αφορά τις υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, η κ. Ανάσογλου σημείωσε πως δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία και πρόσθεσε: «Περιμένουμε με αγωνία αποτελέσματα. Η κατηγορουμένη κάτι κρύβει, είναι φανερό».