Σε καθημερινή βάση συνεχίζεται στο κέντρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, η πραγματοποίηση αστυνομικών επιχειρήσεων, με τη μορφή τακτικών και εκτάκτων «εξορμήσεων» καθώς και η εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων αστυνόμευσης, με στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν χθες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, της παράνομης μετανάστευσης, της επαιτείας και λοιπών αδικημάτων.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων:

– Προσήχθησαν από φωτεινούς σηματοδότες, δρόμους και πλατείες πενήντα έξι άτομα εκ των οποίων πενήντα τρεις αλλοδαποί και τρεις ημεδαποί για επαιτεία.

– Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για διάφορες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου παρεμπορίου και κατασχέθηκε πλήθος απομιμητικών προϊόντων, λαθραίων τσιγάρων και λοιπών προϊόντων παρεμπορίου.

– Συνελήφθησαν δέκα επιπλέον άτομα για διάφορα αδικήματα όπως παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων ατόμων, πλαστογραφία, καταδικαστικές αποφάσεις κλπ.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν αμείωτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.