Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 4 Ιουλίου στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Φεβρωνίας Πατριανάκου, με προκήρυξή της στον ιστότοπο Indymedia.

Στην προκήρυξη αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 το βράδυ, τοποθετήσαμε ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο της Φεβρωνίας Πατριανάκου στην οδό Ακαδημίας 41, στον έβδομο όροφο» και προστίθεται ότι «το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλε έστω και λίγο στη διαιώνιση αυτού του καθεστώτος, θα έρχεται αργά ή γρήγορα αντιμέτωπος με την τιμωρία των επαναστατών».

Σε άλλο σημείο της προκήρυξης σημειώνεται: «Ας οργανωθούμε. Στα πλαίσια αυτά συνυπογράφουμε το κάλεσμα της οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών και καλούμε με τη σειρά μας το κάθε άτομο και ομάδα στην ενδυνάμωση των αντάρτικων υποδομών, με σκοπό τη δημιουργία Πολιτικού σώματος και Επαναστατικού στρατού. Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία και ενίσχυση των δυο αυτών δομών αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για Επανάσταση».

Στο τέλος της προκήρυξης η οργάνωση εκφράζει συμπαράσταση στον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με προγράμματα παρακολουθήσεων των ΗΠΑ και έχει βρει καταφύγιο στον σταθμό μετεπιβίβασης του αεροδρομίου της Μόσχας, αλλά και στον Μπράντλεϊ Μάνινγκ, πρώην αναλυτή των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τη διαρροή διαβαθμισμένων αμερικανικών εγγράφων στον ιστότοπο Wikileaks και έχει συλληφθεί.