Εργατικό ατύχημα η επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα

Της επιδικάστηκε αποζημίωση 250.000 ευρώ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17:53
08/07/2013
Εργατικό ατύχημα η επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα
7
loading

Εργατικό ατύχημα χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.Της επιδικάστηκε αποζημίωση 250.000 ευρώ απο τα οποία μπορεί να εισπράξει άμεσα τα 80.000 Εργατικό ατύχημα χαρακτηρίστηκε η επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα με βιτριόλι στις 22 Δεκεμβρίου του 2008 απο αγνώστους, σύμφωνα με πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά την Τρίτη 18/06/2013.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 250.000 ευρώ στην παθούσα από την εταιρεία «Οικομέτ», από τα οποία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, μπορεί να εισπράξει μόνο τα 80.000 ευρώ. Η δίκη για το συγκεκριμένο θέμα έγινε 05/02/2013 και αναμένεται να συνεχιστεί στο εφετείο.

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης της κας Κούνεβα, Σταυρούλα Βολτέα, που έχει αναλάβει το αστικό μέρος της υπόθεσης, το δικαστήριο δέχτηκε ως σκεπτικό, ότι η επίθεση εναντίον της παθούσας έγινε αμέσως μετά την αποχώρησή της από την εργασία της κι ενώ η ίδια είχε ζητήσει επίμονα από τους εργοδότες της, την εταιρεία καθαρισμού «Οικομέτ» στον ΗΣΑΠ, αλλαγή βάρδιας από νύχτα σε πρωί και να τοποθετηθεί σε σταθμό πιο κοντά στην κατοικία της.

Η κα Κούνεβα που ήταν γραμματέας της Παναττικής Ενωσης Καθαριστριών και είχε συνδικαλιστική δράση, είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της, ενώ δέχθηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που της προκάλεσε σημαντικές βλάβες τόσο στα εξωτερικά όσα και στα εσωτερικά της όργανα.

Έως τώρα οι δράστες της επίθεσης αυτής δεν έχουν εντοπιστεί.

Η κα Κούνεβα υποβάλλεται σε συνεχείς επεμβάσεις στο εξωτερικό και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα υγείας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar petmath

  Κάτι άλλο συμβαίνει.Υπερβολή να της ρίξουν βιτριόλι . Πήρε και ένα σπίτι τσάμπα !!!!!!!!!!!!!!!!

  1. avatar writer

   Σου εύχομαι να είσαι και εσυ τόσο τυχερός όσο η Κουνεβα και να αποκτήσεις ένα σπίτι με τον ίδιο τρόπο

  2. avatar politis panagiotis

   Σαν τι υποψιάζεται το αστυνομικό σου δαιμόνιο, που δεν μπόρεσε να το υποψιαστεί ο δικαστής και ο εισαγγελέας?

 2. avatar Καβος Ντόκος

  Επί τέλους !!!!!
  Τώρα περιμένουμε να δούμε και την συνέχεια . (Εφετεία , αναστολές και λοιπές καντρίλιες ...)
  Η σωστή αρχή όμως έγινε . Αξίζει ένα μπράβο στο Δικαστήριο .

 3. avatar panos79

  Χρηστο μην εξαπτεσαι φιλε.Εργατικο ατυχημα θεψρειται μια ωρα πριν και μια ωρα μετα την δουλεια....Μια χαρα αποφαση βγαλανε.

 4. avatar angie

  Δεν το έχω καθόλου με τέτοια θέματα και παίζει να γράφω χαζομάρα τώρα, νομίζω όμως ότι αν συμβεί ατύχημα μέσα σε κάποιο χρονικό πλαίσιο πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του ωραρίου εργασίας, θεωρείται εργατικό ατύχημα. Κι έπειτα ρε Χρήστο, μετά από όλα αυτά που τράβηξε και τραβάει ακόμα αυτή η γυναίκα, αυτό σκέφτηκες? Η Δικαιοσύνη δε βασίζεται σε ανθρωπιστικά ιδεώδη?

 5. avatar politis panagiotis

  Θεωρώ ότι ο λόγος που οι οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη οφείλεται στο γεγονός ότι δώσαμε υπέρμετρη αξία στο μπετό, τα τούβλα , και το σίδερο, και λιγότερη στον άνθρωπο. Φυσικά αυτή την πραγματικότητα ακόμα και σήμερα αρνούμαστε πεισματικά να την αποδεχτούμε γι’ αυτό δεν πρόκειται μάθουμε από τα λάθη μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει