Την έλλειψη… χαράς εντοπίζει ο ιερέας του ναού της Αγίας Αικατερίνης στην Αλεξανδρούπολη ως το μεγαλύτερο πρόβλημα στα παντρεμένα ζευγάρια, αναφέροντας τα παραδείγματα μιας… 82χρονης και μίας νεαρής που τον πλησίασαν για να τον συμβουλευτούν για το γάμο τους.

Ο πατέρας Γιώργος Βασιλειάδης, της «Σχολής Γάμου» που αποτελεί πρωτοβουλία της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλως, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τα προβλήματα των σύγχρονών ζευγαριών, τη… χαμένη χαρά του γάμου και τον πόθο για τον σύντροφο.

Ο ιερέας αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» τι συμβούλεψε μία νεαρή γυναίκα που του εκμυστηρεύτηκε τις αγωνίες της για το γάμο της αλλά και τι απάντησε σε μία 82χρονη που τον ρώτησε αν ο άνδρας της δικαιούται να «τη χαρεί» σ’ αυτή την ηλικία…

Υπάρχει τρόπος, κατέληξε ο πατήρ Γεώργιος, να δούμε πως μπορούμε να δουλεύουμε από το πρωί έως το βράδυ αλλά και να χαιρόμαστε από το βράδυ ως το πρωί!

«Να τα πείτε στον Παπανδρέου που μας βάζει να δουλεύουμε όλη μέρα!», του απάντησε ο Βασίλης Λυριτζής. Ο διάλογος είναι πραγματικά απολαυστικός…