Μία άγρια δολοφονία έξω από νυχτερινό μαγαζί σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος άνδρας  μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το protothema.gr, όταν ο νεαρός άνδρας ενεπλάκη σε καυγά με έναν άλλον άνδρα, μέσα στο νυχτερινό κέντρο,για ασήμαντη αφορμή.

Ο δράστης, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, φέρεται ότι είπε στον 21χρονο: «έλα έξω να τα πούμε». Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο με τρεις πυροβολισμοί.

Η αστυνομία ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος της υπόθεσης και σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι μαρτυρίες των θαμώνων του μαγαζιού.

«Είδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλητη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο», λέει αυτόπτης μάρτυρας και προσθέτει: «Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε «χαμένα» και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος», δηλώνει μάρτυρας- κλειδί της υπόθεσης.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.