Μικροένταση προκλήθηκε το μεσημέρι έξω από το γραφείο του ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, κατά την προσαγωγή του θείου και των ανιψιών του, από την Αλβανία, για να απολογηθούν, μετά τη σύλληψή τους την Παρασκευή για ποσότητες ναρκωτικών.

Στο Δικαστικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 10 άτομα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τέσσερις συλληφθέντες, ενώ όταν ο ένας προσέγγισε τον ένα εκ των τεσσάρων για να του μιλήσει και ο αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, ο άνδρας αντέδρασε, απωθώντας με τα χέρια τον αστυνομικό.

Επικράτησε μικροένταση με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι ενώ η διμοιρία παρατάχθηκε μπροστά από το διάδρομο των ανακριτικών γραφείων.

Στα σπίτια των τεσσάρων Αλβανών, ηλικίας 20, 22, 29 και 52 ετών, βρέθηκαν 103 γρ. ηρωίνης, 87,5 γρ. κοκαΐνης, μισό γραμμάριο κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, 1.100 ευρώ, ένα μαχαίρι, έξι κινητά τηλέφωνα, βιβλιάρια καταθέσεων και παραστατικά οικονομικών συναλλαγών που κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα ως μέσα διακίνησης των ναρκωτικών.

Σε βάρος των τεσσάρων Αλβανών έχουν ασκηθεί διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: www.cretalive.gr