Μυστήριο για τα 160 SMS στο κινητό της Δώρας και το απειλητικό μήνυμα

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο» τόνισε η δικηγόρος Γ. Παναγοπούλου


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
8:48
27/10/2017
Μυστήριο για τα 160 SMS στο κινητό της Δώρας και το απειλητικό μήνυμα
loading

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε λάβει γραπτό μήνυμα για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Γ. Παναγοπούλου, δικηγόρο της οικογένειας Ζέμπερη η οποία ανέφερε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Η ίδια μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

Η δικηγόρος δεν επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.

Τέλος, αναφορικά με την ανταλλαγή 160 μηνυμάτων της Δώρας με κοντινό της πρόσωπο, είπε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει