Πέντε κιλά και 628 γραμμάρια ηρωίνης βρέθηκαν στην κατοχή ενός 27χρονου Αλβανού, και ενός 40χρονου αλλοδαπού από τη Συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν στα Πατήσια.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν ύστερα από πληροφορία ότι κατέχουν και διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους βρέθηκε και κατασχέθηκε η ηρωίνη, καθώς και 400 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Άλλοι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και κατασχέθηκαν 212 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, χρήματα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Τέλος, κατά τη διάρκεια εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, χθες, στην οδό Τοσίτσα και στα Προπύλαια Πανεπιστημίου, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί διότι αποπειράθηκαν να πουλήσουν σε αστυνομικό ποσότητα ναρκωτικών. Συνολικά, κατασχέθηκαν: 74 ηρεμιστικά δισκία, ηρωίνη βάρους 3,3 γραμμαρίων, 210 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.