Ο θάνατος ενός 35χρονου, έπειτα από χρήση ηρωίνης, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε στα Σαγέικα Αχαΐας έναν 41χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, προμήθεια και εμπορία ναρκωτικών, διότι φέρεται να είχε προμηθεύσει με ναρκωτικά το θύμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, αργά χθες το βράδυ ο 35χρονος μαζί με έναν 31χρονο προμηθεύτηκαν ηρωίνη από τον 41χρονο, στην περιοχή των Σαγέικων. Λίγη ώρα αργότερα ο 35χρονος έκανε χρήση και απεβίωσε.

Αμέσως μετά το περιστατικό, αστυνομικοί του τμήματος της Κάτω Αχαΐας έκαναν έρευνες και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας στα Σαγέικα.

Ακόμη, οι αστυνομικοί βρήκαν στην ίδια περιοχή 18 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και συνέλαβαν δύο άτομα ηλικίας 48 και 44 ετών αντίστοιχα, που κατείχαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 41χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.