Η Πέμυ Ζούνη έσπευσε στο Εθνικό Θέατρο νωρίτερα το πρωί για να συζητήσει με το σωματείο και τους εργαζόμενους του Εθνικού Θεάτρου για τα προβλήματα που επικρατούν στη γύρω περιοχή.

Το αλισβερίσι θανάτου… κρατάει χρόνια. Δεν είναι νεοεμφανισθέν πρόβλημα. Σήμερα, ωστόσο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έσπευσε στο σημείο, αφού εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μία ακόμη, στις δεκάδες που έχουν κάνει.

Εξερχόμενη του Εθνικού θεάτρου δήλωσε στο newsbeast.gr: «Είμαστε σε συζήτηση και συνεχή επαφή με τους κατοίκους της περιοχής για μπορούμε να καλυτερέψουμε την εικόνα και την κατάσταση. Επίσης, και από πλευράς της κυβέρνησης αναζητούμε τρόπους για να παρέμβουμε και να αλλάξουμε το τοπίο που έχει διαμορφωθεί».

Η Πέμυ Ζούνη άκουσε τους εργαζομένους που της είπαν για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή… για την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά και εκείνη προσέθεσε «θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το θέμα μακροπρόθεσμα με παραστάσεις μαθητών δραματικών σχολών ή ηθοποιών που θέλουν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της περιοχής».

Στα λεγόμενα της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, οι εργαζόμενοι απάντησαν με αίτημα. Ζήτησαν 24ωρη αστυνόμευση και ασφάλεια, διότι υπάρχουν πολλοί, όπως είπαν, που δεν πηγαίνουν στις βραδυνές παραστάσεις επειδή φοβούνται.

Η Βουλευτής δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ζητώντας αύξηση της αστυνόμευσης.

Αναμένουμε την  αύξηση της παρουσίας των αστυνομικών αλλά και την καλυτέρευση της εικόνας…

Διαβάστε σε λίγο και επώνυμες καταγγελίες!