Με τρεμάμενη φωνή η πρώην σύζυγος του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη λέει: «Ο Μανώλης μας ήταν χρυσάφι». Βαρύς ο πόνος της καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά έφυγε τόσο βίαια από τη ζωή.

Ο πόνος στην ψυχή της είναι αβάστακτος. «Οι λέξεις είναι λίγες για να σας περιγράψω την οδύνη μας . Τελευταία φορά που τον είδα ήταν την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε πολύ συχνή, σχεδόν καθημερινή επικοινωνία λόγω των παιδιών», λέει η ίδια στην «Espresso της Κυριακής».

Ακόμα και τρεις μέρες μετά την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, οι δύο γιοι του από τον πρώτο του γάμο, δεν γνωρίζουν ακριβώς τι έχει συμβεί. Η ίδια δεν τολμάει να τους πει πως κάποιοι μαχαίρωσαν τον πατέρα τους κάτω από την πόρτα του σπιτιού του για να του πάρουν την κάμερα από τα χέρια.

Η πρώην σύζυγος του άτυχου 44χρονου ζει έξω από την Αθήνα μαζί με τα δύο παιδιά της και την πρώην πεθερά της. Την ημέρα της δολοφονίας η μητέρα του Μανώλη έτυχε να είναι στην Κύθνο για δουλειές. «Μου είπε πως το ίδιο βράδυ είδε στον ύπνο της όνειρο ότι σκότωναν τον Μανώλη. Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως η διαίσθηση της μάνας» σημειώνει η πρώην σύζυγος.