Τις κατηγορίες ότι φωτογράφισε γυμνό το μικρό παιδί στο νηπιαγωγείο (για σεξουαλικούς λόγους) αρνείται η καθαρίστρια Ανθή Σουλτάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα ένα παιδάκι χαρούμενο να παίζει με τα νερά. Όπως λέει και η παιδοψυχολόγος, καλό είναι να ξεχωρίζουμε το παιχνίδι από το σεξουαλικό».

Μιλώντας στο «Mega» και εξηγώντας την πράξη της, ανέφερε: «Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κάνω τη δουλειά μου. Να διώξω το παιδί από μέσα και να κάνω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει λόγος, συγγνώμη γι’ αυτό που έκανα. Ζητάω συγγνώμη για το λάθος που έκανα. Το λάθος ήταν που τράβηξα φωτογραφία».

Η ίδια συνέχισε: «Γιατί την ώρα που του είπα: “Τι όμορφο που είσαι!”, για να μην το μαλώσω, να το διώξω, του είπα: «Είσαι μια κούκλα, μόνο για φωτογραφία», αυτό κάθισε πίσω, εκεί στην τουαλέτα, κρατούσε και το παγουρίνο… Πέρα από τα πόδια του και τα χεράκια του δεν φαίνεται τίποτα άλλο.
Δεν θα ήθελα κανείς να κρατάει μια φωτογραφία του παιδιού μου, που να είναι γυμνό, αλλά πείτε μου εσείς… Εγώ κατηγορούμαι και πάω για κακούργημα για πορνογραφία. Πώς γίνεται η εισαγγελέας να είδε τις φωτογραφίες και να έβαλε την υπόθεση στο αρχείο και να διόρισε εμένα με καινούργια μόρια στη δουλειά;».

Τέλος, η κυρία Σουλτάνη σημείωσε: «Την ώρα που μπήκα στην τουαλέτα, δεν είδα κανένα παιδάκι να κάνει την ανάγκη του. Το παιδάκι, όταν άνοιξα την πόρτα, έπαιζε με το παγουρίνο στον νεροχύτη. Καμία ανάγκη δεν έκανε το παιδί. Αν η μάνα βρήκε ένα τέτοιο σκηνικό, και αν εγώ είχα τραβήξει τέτοια φωτογραφία λίγο πριν, πώς έφυγε χαμογελαστή; Υπάρχει και ένα βιβλίο συμβάντων».