Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στον Πύργο, με έναν κουκουλοφόρο να μπουκάρει σε καταστήματα της περιοχής, λίγο μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα είχε κλέψει ένα βαν για την… δράση του.

Ο 23χρονος δράστης ξεκίνησε το έργο του από ένα πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου όπου έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο και το οποίο -όπως αποδείχθηκε, θα αποτελούσε και το… βασικό «εργαλείο» για τη δράση του αναφέρει το patrisnews. Ο δράστης χρησιμοποίησε το βαν που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα για να σπάσει την κεντρική πόρτα της επιχείρησης για να εισβάλει στη συνέχεια μέσα…

Ο ίδιος κατευθύνθηκε προς το ταμείο και άρπαξε το ποσό των 150 ευρώ -σε κέρματα, και το έβαλε στα… πόδια. Επόμενο χτύπημά του ήταν επιχείρηση ζωοτροφών στην ίδια περιοχή. H δράση του έγινε αντιληπτή το πρωί της Πέμπτης από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων που μαζί με τον υπάλληλο πήγαν να ανοίξουν την επιχείρηση, με τους ίδιους να ενημερώνουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν τον δράστη, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας όπου και κρατείται. Πρόκειται για έναν 23χρονο -γνωστό στις Αρχές- αφού έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με παρόμοια αδικήματα.

Με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.