Για τον πατέρα της που σκότωσε τον 40χρονο σύζυγό της μίλησε η Αλεξάνδρα Τσουκιά. «Ήθελε να με εκδικηθεί, είχε εμμονή μαζί μου», επεσήμανε σε συνέντευξή της και περιέγραψε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νίκαια πολύ κοντά στο ίδιο της το σπίτι.

«Όλα δείχνουν ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε εμμονή μαζί μου. Επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μη γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός, και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί, και με θεώρησε υπεύθυνη», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Τσουκιά, σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Όπως ανέφερε, ο πατέρας της όχι μόνο ήταν κακοποιητικός, αλλά και απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν σε αστυνομία και εισαγγελέα, ωστόσο δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

«Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάμε να κάτσουμε πιο πέρα», δήλωσε.

«Όταν αυτοκτόνησε, ένιωσα ασφαλής»

Στόχος του, είπε η κα Τσουκιά, ήταν τα κοντινά της πρόσωπα, προκειμένου να την εκδικηθεί.

«Όταν αυτοκτόνησε, ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από έναν ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι, είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου», υπογράμμισε.

Η σύζυγος του θύματος ανέφερε πως η μητέρα της είχε καλέσει τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών και ύστερα από δύο συνεδρίες της είπαν πως θα έπρεπε να απευθυνθεί στην εκκλησία.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Νίκαια

Ο 64χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του, την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του για να πάει στη δουλειά του με μία δίκαννη καραμπίνα.

Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του του έριξε τη χαριστική βολή.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 40χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του.

Συγγενείς του 40χρονου θύματος αναφέρουν ότι ο πεθερός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγο και την κόρη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί για δύο ημέρες σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη.