Νέα τροπή έχουν πάρει οι έρευνες των Αρχών για τον εξαφανισμένο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται εδώ και 11 ημέρες.

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι στα χέρια των αρχών έχει φτάσει ένα νέο βίντεο, που καταγράφει το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που έχει δει τον αγνοούμενο.

Το σημείο, όπου εντοπίζεται το αυτοκίνητό του βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 λεπτών από το σπίτι του αγνοούμενου. Σύμφωνα με το Star οι αρχές εκτιμούν ότι αν έχει συμβεί οτιδήποτε στη συγκεκριμένη περιοχή, δικαιολογεί το χρονικό διάστημα που έκανε ο 50χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Και δεύτερο άτομο στο κάδρο των ερευνών

Για δεύτερο άτομο στο κάδρο των ερευνών, έκανε λόγο τόσο ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Γιώργος Καλλιακμάνης, όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης που μίλησαν στο MEGA. Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα άτομο – μυστήριο. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε καίριο σημείο. Φαίνεται ότι κατάθεση θα πάρει το ανθρωποκτονιών από οποιονδήποτε μπαίνει στο κάδρο».

Από την άλλη, ο Γιώργος Τσούκαλης, σημείωσε: «Αν υπήρξε άλλος άνθρωπος και για τη 1:10 λεπτά που δεν δικαιολογεί ο κρεοπώλης και η πιθανή ύπαρξη δεύτερου αυτοκινήτου, ενδεχομένως να υπήρξε και δεύτερο αυτοκίνητο και η σορός να πήγε κάπου αλλού.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να μετατοπιστεί το μέρος των ερευνών. Από τις κάμερες στο πάρκο των φωτοβολταϊκών φαίνεται και δεύτερο αυτοκίνητο. Θα είναι κομβικής σημασίας αν αποδειχτεί ότι υπάρχει δεύτερο άνθρωπος και αυτοκίνητο.

Το άλλο που ερευνάται είναι ότι την ώρα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει είναι να δούμε αν υπάρχουν άλλα τηλέφωνα στην περιοχή. Ποιος ο λόγος να λέει ψέματα».