Κρίσιμη, αλλά σταθερή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου Κρητικού, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 34χρονος Δημήτρης υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν τη σφαίρα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι, Φραγκίσκος και Γιάννης, επίσης με καταγωγή από τα Μάλια, νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα και στην Αλβανία αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.τον 37χρονο πιστολέρο, που σκόρπισε τον πανικό στο Γκάζι όταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε εν ψυχρώ την παρέα των Κρητικών. Σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, απολογείται ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόπειρα και για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.