Στη δημοσιότητα δόθηκε ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφει τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν τη μοιραία καταδίωξη που είχε σαν αποτέλεσμα έναν νεκρό αστυνομικό και έναν ακόμα να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο άτομα για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 29χρονου ειδικού φρουρού και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 33χρονου που συνεχίζει να δίνει μάχη.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 ακούγονται οι εκκλήσεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο πεδίο ώστε να έρθει γρήγορα το ασθενοφόρο να μεταφέρει τους τραυματίες αλλά και για ενισχύσεις ώστε να διακόψουν την κίνηση καθώς η κυκλοφορία στον δρόμο συνεχίζονταν.

Κέντρο: Ένας συνάδελφος να διαβιβάσει ψύχραιμα για την κατάσταση των συναδέλφων και το σημείο το ακριβές.

Αστυνομικός: Από… Θέλουμε να έρθει το ασθενοφόρο από ρεύμα προς Αθήνα μετά τη λίμνη Κουμουνδούρου, μετά τη λίμνη Κουμουνδούρο πάνω στη στροφή.

Κέντρο: Ελήφθη έχουν ενημερωθεί, έχουν ενημερωθεί στην Αθηνών – Κορίνθου ορθόν;

Αστυνομικός: Ορθόν. Στην Αθηνών – Κορίνθου. Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί.

Κέντρο: Ελήφθη, ελήφθη. Ενημερώνουμε… ενημερώνουμε τώρα.

Αστυνομικός: Παράκληση, σύντομα ένα σταθμός (περιπολικό) στο ανερχόμενο με ρεύμα για Αθήνα στην Αθηνών στο ύψος που βρισκόμαστε. Παράκληση.

Κέντρο: Ένας σταθμός, να το ενισχύσει. Πού είστε, πού ακριβώς;

Αστυνομικός: Το ύψος του τροχαίου παράκληση στο ρεύμα για Αθήνα ένας σταθμός για να κόψει. Έχουμε το συνάδελφο στο οδόστρωμα. Παράκληση.

Κέντρο: Ένας σταθμός στη λίμνη Κουμουνδούρου να ενισχύσει, να κόψει την Εθνική. Υπάρχει συνάδελφος στο οδόστρωμα.

Άλλος αστυνομικός: Έχουμε φύγει από τη δεύτερη καταδίωξη και πάμε εμείς για εκεί. Το ‘χουμε.

Κέντρο: Ελήφθη, ελήφθη ρεύμα προς Αθήνα.

Αστυνομικός: Κέντρο, ο ένας συνάδελφος είναι πίσω από το περιπολικό και… Παράκληση ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα…Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο, Κέντρο.