Απέναντι από την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε η Φωτεινή Αραμπατζή στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» που προβλήθηκε στο Action 24. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή αναφέρθηκε στο πρόσφατο έντονο λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον Παύλο Πολάκη εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, η Φωτεινή Αραμπατζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπρεπε να απαντήσω γιατί πραγματικά δεν το περίμενα. Πέρα από το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, το οποίο είχε προηγηθεί, ήταν μια κατάφωρη συκοφαντική δυσφήμισή μου. Είχα τολμήσει να είμαι, όταν ήμουν μικρότερη, μέλος του λυκείου Ελληνίδων Σερρών και ήμουν χορεύτρια. Μου έγινε μια πρόταση να κάνω λοιπόν μια 25η Μαρτίου παρέλαση με την μακεδονική φορεσιά. Το θεώρησα πάρα πολύ τιμητικό και υπήρχε τότε μια συναισθηματική φόρτιση και δική μου και του κόσμου. Ακολούθησε μια πραγματικά κατάπτυστη ανάρτηση του κ. Πολάκη που αφενός με συκοφαντούσε, λέγοντας με πατριδοκάπηλη και με παρουσίαζε ως “κατάδικη βουλευτή που παρελαύνει παριστάνοντας τη Μακεδονομάχο”. Την ώρα που γινόταν η αγόρευση μου, δεν αντιλήφθηκα ότι θα τύχει αυτής της δημοσιότητας» είπε η υποψήφια βουλευτής και συνέχισε:

«Φεύγοντας από την ολομέλεια και πηγαίνοντας στο γραφείο μου, βλέπω ξαφνικά ότι το βίντεο παίζει παντού. Να σας πω την αλήθεια είχα μια αγωνία μήπως ξέφυγα γιατί γιατί πραγματικά, όσο κι αν προσπαθούσα να κρατηθώ, λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα και η δίκαιη οργή. Λειτούργησα όπως μου επέβαλε εκείνη τη στιγμή η αίσθηση μου για το δίκαιο των πραγμάτων, αυθόρμητα, δεν σκέφτηκα και δεν υπολόγισα και δεν μέτρησα πόση αντίδραση μου θα αποτυπωθεί και πώς θα κριθεί από τον κόσμο. Αισθάνθηκα ότι αδικήθηκα και ειπώθηκαν πράγματα τα οποία για οποιαδήποτε γυναίκα είναι τόσο τοξικά, τόσο διχαστικά… “της αλεπού ο θάνατος”, “θα σας ξεφτιλίσω στα δικαστήρια”, “θα σε πάω αίμα”. Είναι ανεπίτρεπτο να λέγονται αυτά τα πράγματα από τους ανθρώπους που είμαστε στο κοινοβούλιο και καλούμαστε να εκπροσωπούμε τον κόσμο» πρόσθεσε ακόμα η Φωτεινή Αραμπατζή για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Παύλο Πολάκη στο Κοινοβούλιο.