Ένα ακόμη επεισόδιο προστέθηκε σήμερα στην κόντρα μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλου Πολάκη με αφορμή τη δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστου Σπίρτζη πως «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο».

Η συγκεκριμένη δήλωση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από πλευράς κυβερνητικών στελεχών με αποτέλεσμα ο κ. Πολάκης να προβεί σε διευκρινίσεις προς υπεράσπιση του συναδέλφου του, αναφέροντας στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το «με το καλό» σημαίνει «ότι όσοι, πολιτικοί και μη, επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Με το «άγριο» σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την κάθαρση, θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!».

Απευθυνόμενος μάλιστα στον κ. Γεωργιάδη ο οποίος εξέφρασε «δικαιολογημένες ανησυχίες», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε: «Θα έχεις τ’ άντερα να υπερψηφίσεις αυτή τη θεσμική αλλαγή;».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέθεσε την παραπάνω ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στους δικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολίασε: «Εδώ μία «ψύχραιμη» φωνή από την αντιπολίτευση, εξηγεί πώς αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis».