Πολλά βράδια φοράει τη φόρμα του και βγαίνει για περπάτημα ή τζόκινγκ στον Πειραιά και ειδικότερα στο Πασαλιμάνι. Μάλιστα τώρα, που είναι ακόμη καλός ο καιρός, περπατάει για αρκετή ώρα θέλοντας να παραμένει συνεχώς σε φόρμα. Χαιρετάει τον κόσμο και συνήθως έχει δίπλα του για παρέα καλούς του φίλους. Ο λόγος για τον τέως Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Χθες το βράδυ ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είχε κατέβει για τρέξιμο με τον διευθύνων σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Σπύρο Σπυρίδων, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και Δήμαρχος Πόρου. Άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε εκεί κοντά κάποιος άνδρας της προσωπικής φρουράς του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας ή τουλάχιστον δεν ήταν σε εμφανές σημείο.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, ο κ. Αβραμόπουλος πολλά πρωινά επιλέγει να πίνει τον καφέ του στη Μαρίνα Ζέας με θέα τα δεμένα κότερα και κάνει τα τηλέφωνά του ή ενημερώνεται για την τρέχουσα επικαιρότητα από τις εφημερίδες ή το κινητό του τηλέφωνο.