Ακόμη και νέοι ηλικίας 15 ετών θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν την Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής αλλά και για την ανανέωση της θητείας του Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα στο κείμενο που αφορά τα διαδικαστικά για τις κάλπες της 15ης Μαΐου, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.

  • Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  • Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθείτε εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκετε, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ».
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber