Για το κείμενο που καλούνται να υπογράψουν οι πολίτες από την Αττική Οδό με το οποίο τους ζητείται να παραιτηθούν από οποιαδήποτε άλλη διεκδίκηση ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι: «Οι πολίτες δικαιούνται να έχουν τις όποιες διεκδικήσεις τους επιτρέπει ο νόμος και ταυτόχρονα την αποζημίωση αυτή με τον τρόπο που ανακοινώθηκε και σχεδιάστηκε και εν πολλοίς επιβλήθηκε τότε από την δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού να το εισπράξουν. Αυτά είναι δυο πράγματα που δεν πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους».

Ο κ. Οικονόμου κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε η κα Ζαχάροβα τόνισε: «Δεν έχω πολλά πράγματα να προσθέσω στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Η αντίθεσή μας στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι ζήτημα αρχών και αξιών και αυτό δεν υποτάσσεται στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων. Οι σχέσεις οι διμερείς πρέπει πρώτιστα και πάνω απ’ όλα να βασίζονται σε αρχές και σε αξίες και η χώρα μας σε αυτό είναι απόλυτη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.