Στο περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και στον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1. «Όλα έγιναν ενώπιον δημοσιογράφων. Δεν έγινε κάτι κρυφό. Εγώ είμαι καθισμένος με πλάτη και μιλάω με τους βουλευτές της ΝΔ. Ξαφνικά μου χτυπάει κάποιος την πλάτη. Βλέπω τον Παύλο Πολάκη και μου λέει: Θα έρθω να μιλήσουμε την Τρίτη, να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι; Με συγχωρείτε τώρα; Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε αρχικά.

«Του λέω θα σου κάνω αγωγή για ένα εκατομμύριο. Και μου λέει: Όπως αρχειοθετήθηκες, έτσι εύκολα θα ερευνηθείς», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως δεν πήγαν να πιαστούν στα χέρια, αλλά ότι κάποιοι μπήκαν στη μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

«Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ σας εκφράζει ένας άνθρωπος που μπαίνει και λέει να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι; Ειλικρινά το λέω. Μη γελάτε κύριε Παπαδάκη. Δεν είναι για γέλια να κάνεις τη Βουλή βόθρο, επειδή αυτό είναι το επίπεδο του κ. Πολάκη», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σε ότι αφορά τη συζήτηση που έγινε χθες στη Βουλή για τον κ. Φουρθιώτη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι συνομιλίες που παρουσίασε ο κ. Φουρθιώτης με κυβερνητικά στελέχη, έγιναν την περίοδο που δεν ήταν υπόδικος.

«Αλλά αλήθεια τώρα θα καταστήσουμε τον κ. Φουρθιώτη πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής του τόπου;», είπε συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας πως ο μισός χρόνος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, αφιερώθηκε στον Μένιο Φουρθιώτη.