Σαμαράς: Κουκουλοφόροι σπάνε τα πανεπιστήμια με τις πλάτες της κυβέρνησης

«Οι ορδές κουκουλοφόρων και η βία δείχνουν πώς καταλαβαίνει η κυβέρνηση τη δημοκρατία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:09
13/05/2015
Σαμαράς: Κουκουλοφόροι σπάνε τα πανεπιστήμια με τις πλάτες της κυβέρνησης
2
loading

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στον απόηχο των επιθέσεων κουκουλοφόρων στα πανεπιστήμια  κατά τη διάρκεια των  φοιτητικών εκλογών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για «επαναφορά του άσυλου παρανομίας» και για κουκουλοφόρους που «με τις πλάτες της κυβέρνησης τα σπάνε στα πανεπιστήμια».

«Την ώρα που η κυβέρνηση επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας, οι κουκουλοφόροι, με τις πλάτες της πλέον, μπαίνουν και τα σπάνε στα πανεπιστήμια» τονίζει ο κ. Σαμαράς.

«Βία και αίμα εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ασφάλεια για φοιτητές και καθηγητές. Και βέβαια τους ενοχλεί ότι η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ επί 29 χρόνια παραμένει η πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια»συνεχίζει.

«Οι ορδές κουκουλοφόρων και η βία που εξαπολύουν στα παιδιά του ελληνικού λαού, δείχνουν πώς καταλαβαίνει η κυβέρνηση τη δημοκρατία» αναφέρει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Πολιτεία υποχρεούται να προστατεύει τη ζωή και να εγγυάται την ασφάλεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Και αν δεν το κάνει η Ελληνική Αστυνομία, ποιός άλλος, νομίζει ο κ. Πανούσης, ότι θα μπορούσε να το κάνει;» καταλήγει ο πρώην πρωθυπουργός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar JOHN

    Ενώ εσύ με τον ΜΠΑΛΤΑΚΟ ( Χρυσή Αυγή ) τον κολλητό σου !!!!

    1. avatar ΒΑΣΙΛΗΣ

      Τι κάνεις Γιάννη;; Κουκιά σπέρνω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει