«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη βρίσκεται σε εγρήγορση με όλα της τα αντανακλαστικά ενεργοποιημένα για να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει σε σχέση με τα εθνικά μας συμφέροντα σε όλους τους τομείς είτε στο κομμάτι το διπλωματικό, είτε στο κομμάτι το αποτρεπτικό».

της Γεωργίας Αθ. Σκιτζή

Αυτό απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση του Νewsbeast για το ενδεχόμενο να προσπαθήσει η Τουρκία να εξωτερικεύσει την κρίση που μαστίζει την κοινωνία και την οικονομία της.

«Παρακολουθούμε την κατάσταση στην Τουρκία και Προφανώς και η απόπειρα εξωτερίκευσης της εσωτερικής κρίσης είναι κάτι που πρέπει κανείς να το λαμβάνει πάντα υπόψιν του. Δεν έχουμε όμως συγκεκριμένα δείγματα ή συγκεκριμένα σημάδια που να μας ανησυχούν για να κάνουμε κάτι διαφορετικό που έτσι κι αλλιώς κάνει η εξωτερική πολιτική σε όλα τα πεδία», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.