«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, «απαντώντας» σε ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί τον κ. Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια και επισημαίνει ότι «αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία». «Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πώς θα διαχειριζόταν την πανδημία» κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Τι έγραψε ο Πολάκης

Νωρίτερα το βράδυ της Παρασκευής, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε, σε ανάρτησή του, πως «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» και πως «τη μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια».

Αργότερα, επεξεργαζόμενος, όπως προκύπτει, το εν λόγω post, τροποποίησε τη φράση αυτή σε του ως εξής: «Τις μεταλλάξεις δεν τις πιάνουν πλήρως τα εμβόλια».

Αναλυτικά, υποστήριξε τα εξής: «91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ! (φωτο1-2)

Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτάκη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθύνης και “του μοναδικού όπλου του εμβολίου”

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ…

Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τις μεταλλάξεις δεν τις πιάνουν πλήρως τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές Covid, στις ΜΕΘ και στους θανάτους!

Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί… “Ευτυχώς δεν γίναμε Σουηδία”)

ΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Post Πολάκη στο facebook