«Πάγια τακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην εμπλέκεται στις εσωτερικές διεργασίες άλλων κομμάτων. Και σε αυτήν τη θέση ήταν και θα παραμείνει σταθερή και τα στελέχη της την τηρούν αυστηρά», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, απαντώντας στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου περί εμπλοκής της ΝΔ στις εκλογές ανάδειξης νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Γαϊτάνης ζήτησε «μεγαλύτερη σοβαρότητα» από τον κ. Παπανδρέου και σημείωσε ότι την ίδια ημέρα που το ΚΙΝΑΛ εκλέγει την ηγεσία του, η ΝΔ κάνει το συνέδριό της.

«Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Παπανδρέου να μιλάει για εμπλοκή στελεχών της ΝΔ στην εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος και πρόσθεσε: «Τη μέρα των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιείται το συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο θα ληφθούν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Με αυτό ασχολούνται τα στελέχη της ΝΔ. Ας ασχοληθεί κι αυτός με το να πείσει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ότι αξίζει την ψήφο τους, αντί να φαντάζεται εμπλοκές που δεν υπάρχουν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.