Η «Νέα Αρχή» θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast το καινούργιο σύνθημα που θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους και να καταδείξει ότι το κόμμα είναι έτοιμο για επανεκκίνηση, με στόχο την ανάληψη της εξουσίας.

Μάλιστα το «Νέα Αρχή» φιγουράρει στις σχετικές αφίσες που έχουν τοιχοκολληθεί στο νομό της Εύβοιας με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοχή, εγκαινιάζοντας έναν νέο γύρο περιοδειών, καθώς η Κουμουνδούρου δεν έχει πεισθεί ότι ο πρωθυπουργός θα ολοκληρώσει την τετραετία, όπως επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, αλλά πως στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει μεθοδεύσει το σενάριο της διεξαγωγής των πρόωρων εθνικών εκλογών.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας περιοδεύει στη βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι και το απόγευμα θα μιλήσει στη Χαλκίδα και ειδικότερα στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης.