Ευθύνες στην κυβέρνηση για τις αυξήσεις στις τιμές βασικών αγαθών επιρρίπτει με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Στις 16 Ιουλίου καταθέσαμε επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή για φαινόμενα αισχροκέρδειας και χειραγώγησης τιμών που προκαλούν εκρηκτικές αυξήσεις σε τρόφιμα, ενέργεια, πρώτες ύλες. Η κυβέρνηση τόσο καιρό κωφεύει. Η εμμονή της στο δόγμα περί αυτορρύθμισης της αγοράς μας στοιχίζει πολύ ακριβά».

Συνέντευξη στον ρ/στ "Στο Κόκκινο 105,5" | 03.09.2021

⚫Οι υπέρογκες #αυξήσεις σε βασικά είδη διατροφής, ρεύμα και πρώτες ύλες είναι η πραγματικότητα των πολιτών και όχι η εξωραϊσμένη εικόνα της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Από τις 16 Ιουλίου έχουμε καταθέσει επίκαιρη επερώτηση για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπίσει το κύμα ανατιμήσεων – Ακόμα δεν έχει καν συζητηθεί στην Βουλή⚫Η ασφαλιστική αντιμεταρρύθμιση της κυβέρνησης #Μητσοτάκη θα ξηλωθεί από την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση: 📌Οι φορολογούμενοι θα επωμιστούν το υπέρογκο κόστος μετάβασης στο νέο κεφαλαιοποιητικό σύστημα📌Για τα επόμενα 40 χρόνια το όποιο αναπτυξιακό πλεόνασμα θα πρέπει να καλύπτει την τρύπα του νέου συστήματος αντί να στηρίζει την πραγματική οικονομία ⚫Με το νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, η #κυβέρνηση περιορίζει την προστασία σε αιγιαλό και παραλία – Η ανάπτυξη δεν θα έρθει μέσα από λογικές πλιάτσικου στην δημόσια περιουσία 🎤Συνέντευξη Στο Κόκκινο 105,5 και στον δημοσιογράφο Χρυσόστομο Λουκά

Posted by Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης on Thursday, September 2, 2021