Προεκλογικό πάρτι σε παραλιακό μπαρ της Χαλκίδας διοργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου. Ο βουλευτής Ευβοίας ευχαρίστησε τους φίλους του για την παρουσία τους γιατί, όπως είπε, «του δίνουν δύναμη να προχωρήσουν μαζί και να παλέψουν, ώστε να μη χάσουμε το δρόμο μας όσον αφορά στην ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής που έχουν ξεκινήσει στην Εύβοια αλλά και για να σώσουμε την Ελλάδα από τα χειρότερα.»

«Γνωριζόμαστε, ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε ότι προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Είμαι συνεπής και σταθερός, σταθερός και στις φιλίες μου και για αυτό έχω την ευτυχία να έχω τέτοιους φίλους. Λένε δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι. Στην πολιτική πάει, δείξε μου τους φίλους σου για να σου πω πόσο δυνατός είσαι.

Σήμερα με κάνετε και αισθάνομαι δυνατός και είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ δύσκολες και κρίσιμες εκλογές αυτές.

Σας χρειάζομαι, χρειάζομαι τους φίλους μου περισσότερο από ποτέ. Είναι κρίσιμες εκλογές, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε και να σώσουμε την Ελλάδα από τα χειρότερα. Σε ό, τι αφορά την Εύβοιά μας ξέρετε πολύ καλά οι περισσότεροι πόσα πράγματα έχουμε προχωρήσει.», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, σύμφωνα με το eviazoom.gr.