Ευχές για τη νέα χρονιά με εκπροσώπους των εκκλησιαστικών, πολιτικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης καθώς και με επικεφαλής φορέων, συλλόγων αλλά και δεκάδες πολίτες, αντάλλαξε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Μεταξύ άλλων, το Διοικητήριο επισκέφθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, οι βουλευτές ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθηνά Αηδονά, ο αναπληρωτής δημάρχου Θεσσαλονίκης και αντιδήμαρχος Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο διοικητής του Γ’ΣΣ/ NRDC-GR, αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Β. Αιγαίου, πλοίαρχος Χρήστος Παυλούδης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός, ο διευθυντής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μπουραζάνας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Νίκος Παπαδάκης, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων νομού Θεσσαλονίκης «οι Αγιοι Πάντες», Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, περιφερειακοί και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός χαρακτήρισε το 2015, έτος των μεγάλων αποφάσεων για τη χώρα και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για όλους.

Το πρωί, ο κ. Ορφανός εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου.