Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου εύχεται μέσω Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«O Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Και όμως, η Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά. Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο από τον εκπληκτικό Μίλτο Τεντόγλου. Συγχαρητήρια Μίλτο. Πάντα πιο ψηλά». Αυτό έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για τη χώρα μας, στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8,41 μ.

«Εκπληκτικός, συγκλονιστικός, απίστευτος ο Μίλτος Τεντόγλου! Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα εκπληκτικό άλμα στα 8.41μ !!! Σ’ ευχαριστούμε Μίλτο για τη χαρά που μας έδωσες και την περηφάνια που μας γέμισες», έγραψε, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.

«Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην κορυφή στο άλμα εις μήκος με τον συνονόματο Μίλτο Τεντόγλου να πραγματοποιεί το χρυσό άλμα στα 8.41μ, χαρίζοντάς μας το δεύτερο χρυσό @Tokyo2020! Mίλτο πέταξες & μας πέταξες ψηλά! Σε ευχαριστούμε!», έγραψε, τέλος σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.