Για την τεράστια επένδυση ύψους 7 δισ. ευρώ στο Ελληνικό μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτός ο χώρος ανήκει στην Lamda Development. Κάποιες εργασίες θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο και μέσα στον Ιούλιο θα γίνει και ο πρώτος διαγωνισμός», ανέφερε στο MEGA ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάνοντας λόγο για μεγάλου μεγέθους έργο που «θα αλλάξει όλη την Αττική, θα βρει σύντομα μιμητές και για άλλα μέρη της Αθήνας», ανέφερε.

«Θα δώσει 75.000 νέες εργασίες, θα δώσει στους κατοίκους της Αττικής παραλία 1,5 χιλιομέτρου με ελεύθερη είσοδο. Θα φτιαχτούν 4 ξενοδοχεία, 2 πάνω στη θάλασσα, πάρκο. Το 2025 θα έχουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του έργου έτοιμο. Το μόνο που σκέφτονται όλοι είναι πως έμεινε από το 2000 αναξιοποίητο. Το στοίχημα επετεύχθη.», υπογράμμισε.

«Είναι πολύ μίζερο σε μια τέτοια πολύ καλή στιγμή για την Ελλάδα να αναλοθούμε τα κόμματα στο τι είπε, τι είπε. Το Ελληνικό πρέπει να ενώνει. Ο διχασμός που υπήρχε στο ΣΥΡΙΖΑ δεν του επέτρεψε να το ολοκληρώσουν. Προχθές ο κ. Αθανασίου έκανε μια ενημέρωση για το έργο αυτό και με ονομάτισε «Υπουργό Διαστημικής Ταχύτητας». Όταν ο επενδυτής λέει ότι πήγαμε εξαιρετική γρήγορα», ανέφερε απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση και την κριτική που άσκησε.