Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης για το θέμα της ασφάλειας των εμβολίων. Συγκεκριμένα αναφερόμενος σε δήλωση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου η οποία αμφισβητεί την ασφάλειά τους καυτηριάζει και δηλώνει: «Ως άνθρωπος της επιστήμης απορρίπτω αυτή τη λογική. Ως πολιτικός αναρωτιέμαι πότε το κόμμα της θα σταθεί απέναντι σε αυτές τις θεωρίες με κατηγορηματικό τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος του κόμματος εγκάλεσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρέμβασή της αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ειδικών κατηγοριών εργαζόμενων υποστηρίζοντας πως θέλει να διευκολύνει την κυβέρνηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως επικαλείται τον καθηγητή Ιωαννίδη και τα όσα αυτός εμφανίζεται να υποστηρίζει λέγοντας ότι τα εμβόλια δεν έχουν πλήρη άδεια καθώς και ότι δε συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού διότι «δεν έχουμε πλήρη εικόνα για την ασφάλειά τους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.