Μετά από συνεχείς αναβολές ως προς την προσέλευσή του, καταθέτει αυτή την ώρα τελικά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, ο μάρτυρας – «κλειδί», Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Κοινοβουλίου από τις 10:20 το πρωί απαντώντας σε ερωτήσεις των βουλευτών αναφορικά με τη φιλική σχέση που φέρεται να διατηρούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως για τα σχέδια που υπήρχαν προκειμένου να δημιουργήσει τηλεοπτικό κανάλι, φιλικά προσκείμενο στο κόμμα.

Θυμίζουμε ότι ο βασικός μάρτυρας, στον οποίο άλλωστε βασίστηκε η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να προχωρήσει στη σύσταση προανακριτικής, είχε αναβάλει δύο φορές την κατάθεσή του, επικαλούμενος την πρώτη φορά το γεγονός ότι είχε παρενέργειες από το εμβόλιο που είχε κάνει κατά της Covid-19 και τη δεύτερη πως είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα κορονοϊού με αποτέλεσμα να μείνει σε καραντίνα δύο εβδομάδες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.