Από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει η βουλευτής Έλενα Ράπτη για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Η κ. Ράπτη, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, ευχαρίστησε δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη γι’ αυτή του την αναφορά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιδιαίτερη αναφορά στο όνομά μου που έκανε στη Βουλή για τον πολυετή αγώνα μου για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Πρόκειται για μια τιμή και μια αναγνώριση, η οποία προέρχεται από έναν άνθρωπο με μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της προστασίας των παιδιών.

Στήριξε ενεργά τη μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης της καμπάνιας “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ”. Το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το θέμα αποδεικνύεται και από την άμεση ανακοίνωση μιας δέσμη μεταρρυθμίσεων και πολιτικών» σημείωσε η Έλενα Ράπτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιδιαίτερη αναφορά στο όνομά μου που έκανε στη Βουλή για τον πολυετή αγώνα μου για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Πρόκειται για μια τιμή και μια αναγνώριση, η οποία προέρχεται από έναν άνθρωπο με μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της προστασίας των παιδιών. Στήριξε ενεργά τη μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ». Το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το θέμα αποδεικνύεται και από την άμεση ανακοίνωση μιας δέσμη μεταρρυθμίσεων και πολιτικών.#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #ΚυριάκοςΜητσοτάκης #Κυβέρνηση #ΝέαΔημοκρατία #nd #Πρωθυπουργός #primeminiter #childabuse #enastapente #oneinfivegreece #kids #oneinfivecampaign #underwearrule #kampaniaenastapente #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora

Posted by Elena Rapti on Friday, February 26, 2021