Συζήτηση με τους πολίτες είχε νωρίτερα σήμερα ο Σταύρος Καλαφάτης για το πρόγραμμα του συνδυασμού «εντάξει». Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέλεξε να περπατήσει στο κέντρο της πόλης και  να μοιράσει το πρόγραμμα του συνδυασμού σε καταστήματα και κατοίκους.

Ο Σταύρος Καλαφάτης ανέλυσε στις συζητήσεις του τις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού «εντάξει», τονίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καθαριότητα και η ευταξία στην πόλη. «Η πόλη το τελευταίο διάστημα, ακόμη και σήμερα είναι βρώμικη. Μπορεί να μην αρέσει στον κύριο Μπουτάρη, αλλά αυτό είναι το πρώτο που απασχολεί τους δημότες και σε αυτό απέτυχε. Από αυτό κρίνεται κάθε δήμαρχος, σε κάθε πόλη».

Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος «οι Θεσσαλονικείς καλούνται την επόμενη Κυριακή να διαλέξουν ποιος μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του δημάρχου. Ποιος θέλουν να ασχολείται με τα καθημερινά τους προβλήματα τα επόμενα πέντε χρόνια. Καλώ όλους να μάθουν τις προτάσεις μας, να μας αξιολογήσουν. Να κρίνουν ποιος είναι αξιόπιστος, ποιος υποσχέθηκε τι και τι έπραξε, ποιος μπορεί να εφαρμόσει όσα υπόσχεται. Και παρακαλώ ιδιαιτέρως όσους απείχαν την πρώτη Κυριακή, να συμμετέχουν και να ψηφίσουν. Γιατί η επιλογή που όλοι μαζί θα κάνουμε την Κυριακή για τη Θεσσαλονίκη, θα μας ακολουθεί για τα επόμενα πέντε χρόνια στην καθημερινότητά μας. Θα καθορίσει ποιος επιθυμούμε να επιλύει τα προβλήματα της πόλης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έξω από την πόρτα του σπιτιού μας κάθε μέρα.»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.