Την αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά όταν ενημερώθηκε για την καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή και την ύπαρξη του βίντεο με τον παραιτηθέντα πλέον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο περιέγραψε στη στήλη «Στίγμα» των «Νέων» βουλευτής που βρισκόταν την ώρα εκείνη με τον κ. Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός προήδρευε σύσκεψης των βουλευτών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουμουτσάκου στην Περιφέρεια Αττικής. Όπως γράφει η εφημερίδα, κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό του. Είδε ποθιος τον καλούσε και απέρριψε την κλήση, Το τηλέφωνο ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα. Όταν ξαναγύρισε« ήταν κάτωχρος. Ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε ύστερα από λίγο. Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε», ανέφερε ο βουλευτής.

Σύμφωνα με τη στήλη, αρχικά κυκλοφόρησε πως ο άνθρωπος που ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ήταν ο Δημήτρης Σταμάτης. Αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν πως η ενημέρωση Σαμαρά έγινε «από τη Βουλή. Από συνεργάτη του Γραφείου Τύπου ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη