10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Αγαπητοί φίλοι,

Η επέτειος των 10ων γενεθλίων του Newsbeast υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Τα γεγονότα, η επικαιρότητα εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό – και ακριβώς η επιτυχία του Newsbeast έγκειται στο ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνει το κοινό με την ταχύτητα και την αξιοπιστία που επιβάλλεται από το πνεύμα των καιρών. Η πρόσφατη, οικουμενική δοκιμασία της πανδημίας ανέδειξε για άλλη μία φορά τη σημασία των ΜΜΕ και τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν ως θεμελιώδης κοινωνικός θεσμός. Έχω την αίσθηση ότι το Newsbeast, ως ένας καταξιωμένος και δημοφιλής ενημερωτικός κόμβος στο διαδίκτυο, υπηρέτησε με επάρκεια και αξιοπιστία το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, παρά τις πρωτοφανώς αντίξοες συνθήκες. Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από έγκυρη ενημέρωση, ίσως περισσότερο από ποτέ, γι’ αυτά που ζούμε και γι’ αυτά που έρχονται στο μέλλον. Εύχομαι, λοιπόν, από καρδιάς, το Newsbeast να γιορτάσει πολλά ακόμη γενέθλια ως μία από τις κορυφαίες ενημερωτικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Εύχομαι επίσης, σε όλους τους συντελεστές του Newsbeast, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας»

Χάρης Θεοχάρης

Υπουργός Τουρισμού

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr