10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Ίσως κατέχετε τον πιο αποκαλυπτικό τίτλο του τεχνολογικού νέου ανθρώπου. Newsbeast. Η διαδικτυακή ειδησεογραφική πολυφαγία και το περίφημο homo hominis lupus, μετά από τόσα χρόνια, δεν ξέρω αν έκανε τον πλανήτη ένα παγκόσμιο χωριό, όπως φαντάστηκε πίσω στη δεκαετία του ’60 ο Μcluhan για το μέσο που είναι το μήνυμα ή αν διαφωνώντας για την ομοιογένεια των news καταλήγουμε να συμφωνούμε στη μοναδικότητα του beast. Όπως και να ’χει ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, αφού μια δεκαετία στο θαυμαστό καινούριο κόσμο, δεν είναι παρά μόλις η αρχή για ένα μέλλον εξ ορισμού άδηλο, κι επομένως γοητευτικό».

Λιάνα Κανέλλη

Βουλευτής ΚΚΕ – Α’ Αθήνας

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.