10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Τα τελευταία 10 χρόνια κατά τα οποία το newsbeast αφηγείται την επικαιρότητα, βιώνουμε με πρωτόγνωρο τρόπο την εξέλιξη της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής και πολιτικής ζωής. Η πυκνότητα των γεγονότων τείνει να απομειώσει την πολύπλευρη σημασία τους και να αναστείλει την σε βάθος ανάλυσή τους από τα παραδοσιακά Μ.Μ.Ε. Λύση σε αυτά τα ζητήματα είναι και η πολυφωνία και πολυχρωμία του Διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης που το υπηρετούν. Σε αυτά τα 10 χρόνια, επιχειρήσατε να υπερβείτε τα στερεότυπα και να υπηρετήσετε τις πραγματικές ανάγκες του λαού για ενημέρωση και ψυχαγωγία και τα καταφέρατε. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με δυναμισμό και επιμονή να θέτετε τον πήχυ ακόμη ψηλότερα!».

Όλγα Γεροβασίλη

Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ – Βουλευτής Άρτας

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr