Εξαιρετικά δραστήριο υπουργό χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Θεόδωρος Πάγκαλος που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Ο κ. Γεωργιάδης είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος υπουργός. Είναι παρών ως υπουργός», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι το θέμα της υγείας είναι εξαιρετικά δύσκολο. «Πιστεύω ότι η αντιμετώπιση προβλημάτων στο χώρο της υγείας είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Έχουμε εξαιρετικούς γιατρούς και εξαιρετικά νοσοκομεία».

Και ανέφερε: «Το γιατρό πρέπει να τον ανταμείψουμε. Δεν μπορεί να δίνουμε στο γιατρό το μισθό του δημοσίου υπαλλήλου». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το κράτος χρωστάει
Σχολίασε και το τιτίβισμα που είχε κάνει για την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας: «Έχω κάνει πολλά τιτιβίσματα που ενοχλούν πολύ κόσμο. Είναι προφανές ότι κάνω χιούμορ».

Σχολιάζοντας μάλιστα τη συμπεριφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι: «τυραννάει τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί της και τελευταία το είπε η Λιάνα Κανέλλη».

«Η Αφροδίτη είναι πολύ ικανότατη και πολύ εμφανίσιμη», είπε.

Πάντως, δε συμπαθεί την τάση των «58» να μεταβληθούν σε κόμμα. «Διαφωνώ με την απαίτησή τους να διαλυθούν τα κόμματα και να ενταχθούν σε αυτούς», συμπλήρωσε.

Έκανε πάντως κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας βάζει τον Σκουρλέτη να κάνει τα τσιτάτα στο twitter. Ο κ. Τσίπρας έχει συμπεριλάβει στο κόμμα του σταλινικές οργανώσεις. Είναι απαράδεκτο για ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει, να λέει όποιος θέλει, έρχεται, αλλά εγώ είμαι άλλο. Για να μαζέψουμε τα ψηφαλάκια, μαζεύουμε τα πάντα», είπε και πρόσθεσε: «Δε μπορώ να δεχθώ ότι με δουλεύει κάποιος. Ο κ. Τσίπρας κατεβαίνει ως ευρωπαίος και έχει τους σταλινικούς. Ο Τσίπρας δεν ξέρω τι επιφυλάσσει, να μας πει τι κίνημα είναι».

Κληθείς να σχολιάσει το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση. «Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να κατέβει στις ευρωεκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με τη Νέα Δημοκρατία. Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ καταναγκασμένος», κατέληξε.