Με απόφαση του ΓΕΕΘΑ φούλαραν με καύσιμα όλες οι δεξαμενές των Ενόπλων Δυνάμεων 

Το Γενικό Επιτελείο εκμεταλλεύτηκε τις χαμηλές τιμές που καταγράφονται στο πετρέλαιο και αγόρασε σημαντικές ποσότητες για τα στρατιωτικά οχήματα και τα πλοία 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:52
05/06/2020
Με απόφαση του ΓΕΕΘΑ φούλαραν με καύσιμα όλες οι δεξαμενές των Ενόπλων Δυνάμεων 
12
loading

Εκμεταλλευόμενο τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου που καταγράφονται τον τελευταίο καιρό οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, έχουν φουλάρει με έξτρα καύσιμα τις δεξαμενές τόσο του Πολεμικού Ναυτικού όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πεζικού.

Με την ποσότητα που εξασφαλίστηκε, κατόπιν ενεργειών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, υπάρχει πλέον πλήρης επάρκεια για ολόκληρο το καλοκαίρι ώστε επιχειρησιακά να βρίσκεται η χώρα στο καλύτερο δυνατό σημείο. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι για παράδειγμα εκεί που τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού είχαν επάρκεια για δύο εβδομάδες (εξαιρούνται οι δεξαμενές ασφαλείας) αυτή τη στιγμή έχουν τουλάχιστον για τρεις μήνες ενώ το ίδιο ισχύει και για όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα του στρατού.

Η απόφαση προκειμένου να γεμίσουν οι δεξαμενές σχετίζεται βέβαια αφενός με οικονομικούς λόγους, αφού με τις χαμηλές τιμές που αγοράστηκαν θα εξοικονομηθούν χιλιάδες ευρώ, και αφετέρου με την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα που το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχιστεί ακόμα και μέσα στους θερινούς μήνες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

12
σχόλια
 1. avatar στόχος

  Ωραία, ξέρουν τώρα που θα χτυπήσουν οι τούρκοι άμεσα.

 2. avatar Χρηστος 1986

  Καλή η είδηση αλλά μόνο για 3 μήνες,?καλύτερα δεν θα ήταν καβατζα καύσιμο για πολλή περισσότερο καιρό....

 3. avatar ΤΩΡΑ;;

  ΤΩΡΑ Η ΤΙΜΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ- ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΉ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ;; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;

 4. avatar Πάμε

  Για πόλεμο μέσα στο καλοκαίρι

 5. avatar Φουλαρατε και τα εξοπλιστικά προγράμματα.

  Που έπρεπε ήδη να έχουν ολοκληρωθεί πρώτου τα μεγάλοπνοα όπως τα F16 viper- F35 και τις Γαλλικές φρεγάτες που θέλουν δεκαετία . Δηλαδη αποθέματα οπλισμού τροφίμων στα νησιά , βαριά συντήρηση όλου του παλαιού εξοπλισμού και αποθέματα βασικών ανταλλακτικών ώστε να γίνουν αξιόμαχα. Και σε δεύτερη φάση μαζική οικονομική αναβάθμιση όλων των συστημάτων , και προμήθεια μεγάλου αριθμού φορητού αεροπορικού και αντιαρματικου πυραυλικού εξοπλισμού τα οποία είναι πολύ οικονομικά σε σχέση με την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν στην άμυνα όπως αποδεικνύεται περίτρανα στον πόλεμο της Συρίας και του Ιράκ. Ο χρόνος έχει τελειώσει ο πόλεμος με τους Τουρκομογγολους είναι πιο κοντά από ποτέ αν δεν το έχουν ήδη κάνει θα έχουμε τεράστια πρόβλημα πρέπει να προετοιμαστεί ο λαός το Έθνος για θυσίες δεν πρέπει να δείξουμε ατομισμό και κομματική εμπάθεια η ζωή μας και οι περιουσίες μας δεν θα έχουν καμία αξία αν δεν αγωνιστούμε για την Ελλάδα.

  1. avatar Αηδονης

   Μήπως θέλετε να αναπτυχθούν και τα σχέδια επιχειρήσεων και τήρησης αποθεμάτων,στο διαδικτυο;

 6. avatar Yiannisg

  Άσχετο με το ρεπορτάζ αλλά.....
  Ενώ η τιμή του αργού πετρελαίου πέφτει η βενζίνη εδω στο Ελλάδα ανεβαίνει....
  Και τα κορόιδα πληρώνουμε....

  1. avatar Yan

   Πέρα από το γνωστό που όταν πέφτει, κανει μια βδομάδα να φτηνήνει και όταν ανεβαίνει, ακριβαίνει μέσα σε μισή ώρα, ίσως ό,τι είχαμε να δούμε σε πτώση, πέρασε... Ήδη έχει αρχίσει να ανεβαίνει βάση του προηγούμενου κανόνα αφού το πετρέλαιο έχει ξαναπιάσει τα 40+...

 7. avatar Ειδοποιός διαφoρά

  Πρώτη φορά Ελληνική κυβέρνηση.

 8. avatar ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ

  Είναι Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ και όχι Πεζικό. Μάθετε τα βασικά πριν απλά αναπαράγετε ένα άρθρο το οποίο παρεπιπτόντως είναι fake εν μέρει.

  1. avatar Κυβερνήτης Π. Ν.

   Έχουμε εντολή και έγκριση κονδυλίων από την πολιτική ηγεσία και την κυβέρνηση μας να προχωρήσουμε στην παραπάνω ενέργεια. Μάθε πριν γκρινιάξεις κάνεις δνε λειτουργεί αυτόνομα.

  2. avatar Κάτω οι αστοιχειωτοι συντάκτες

   +1

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει