ΝΔ κατά Τσίπρα: Συναντιέται με τους οινοπαραγωγούς που έκανε τα πάντα για να βάλουν λουκέτο

«Στην ιδεοληπτική υποκρισία και τις επιλεκτικές αυταπάτες εμείς απαντάμε με σχέδιο και σοβαρότητα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:10
02/06/2020
ΝΔ κατά Τσίπρα: Συναντιέται με τους οινοπαραγωγούς που έκανε τα πάντα για να βάλουν λουκέτο
5
loading

«Κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας θα συναντά ομάδες πολιτών τις οποίες όψιμα ανακάλυψε και για τις οποίες ξαφνικά παριστάνει ότι ενδιαφέρθηκε, θα θυμίζουμε τι έκανε για τους συγκεκριμένους κλάδους τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Εχθές συναντήθηκε στην Καισαριανή με ανθρώπους της εστίασης στους οποίους αύξησε τον ΦΠΑ από το 13% στο 24%, μετατάσσοντας παράλληλα πολλές από τις πρώτες ύλες τους στον υψηλό συντελεστή, επέβαλε φόρο στον καφέ, φόρο στο internet που παρέχουν όλα τα καταστήματα εστίασης μέσω δωρεάν wi fi για τους πελάτες τους, αύξησε τον φόρο εισοδήματος, διπλασίασε την προκαταβολή φόρου, ενώ αύξησε την εισφορά αλληλεγγύης καθώς και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές» αναφέρει η Πειραιώς όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για να συμπληρώσει πως σήμερα ο κ. Τσίπρας συναντιέται με τους οινοπαραγωγούς «στους οποίους επίσης έκανε τα πάντα για να βάλουν λουκέτο όσο κυβερνούσε».

Ειδικότερα, η ΝΔ τονίζει ότι ο κ. Τσίπρα αύξησε τον ΦΠΑ στο κρασί από το 23% στο 24%, επέβαλε ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί, «ενώ έθεσε δυσβάστακτους όρους για την ογκομέτρηση δεξαμενών πλήττοντας τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα οινοποιεία, ανεξαρτήτως μάλιστα της εμπορικής πολιτικής τους».

Καταλήγοντας το κυβερνών κόμμα σημειώνει: «Στην ιδεοληπτική υποκρισία και τις επιλεκτικές αυταπάτες του κ. Τσίπρα εμείς απαντάμε με σχέδιο, σοβαρότητα, σταθερότητα και υπευθυνότητα, όπως απαιτούν οι πολίτες και η κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Μα, ποιός ασχολιέται με τον τελειωμένο Τσίπρα ?????????

  Σε λίγο ουτε 3% δεν θα παίρνει το κόμμα των [...], ξύπνησε για τα καλά ο λαός !!!! Ο Τσίπρας το 2023 ουτε στην Βουλή δεν θα μπεί, ειναι πλέον σίγουρο !!!!

 2. avatar audioware

  Μιλάει και ο Κουλης με τους Γιατρους και τα νοσοκομεία που έκλεισε... Ο καθένας κουβαλάει το δικό του καραβι με κουράδες...

  1. avatar @audioware

   Ώστε εσύ είσαι το περιεχόμενο των καραβιών.

 3. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.....ΟΧΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ....ΤΣΙΠΟΥΡΑ !!!!

  1. avatar @13.23 Ο ΛΑΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ—ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ —ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ……

   .......Μόνη θεραπεία...το ξύδι...θα το βρείτε στον ΕΒΡΟ ΓΙΟΚ..... , , ,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει