Όταν καταφέρει να επιστρέψει το πρόγραμμά του στην κανονικότητα, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει δύο επισκέψεις εκτός Αθηνών.

Η μια αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα και η άλλη στη Θράκη. Το υποσχέθηκε ο ίδιος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με στελέχη των δύο εξαγωγικών βιομηχανιών των περιοχών αυτών, που κρίνοντας ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες των καιρών, αναπροσάρμοσαν τις γραμμές παραγωγής τους και συνεργάζονται προκειμένου να κατασκευάζουν χειρουργικές μάσκες και άλλα προστατευτικά αντικείμενα κατά του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός εντυπωσιασμένος από την επίδειξη που του έκαναν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, τους διαβεβαίωσε πως όταν ξεκινήσει και πάλι τις περιοδείες, σε προτεραιότητα θα τεθεί η επίσκεψη στις εν λόγω βιομηχανίες οι οποίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Άλλωστε ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν ακριβώς αυτό, ο τρόπος δηλαδή που θα αναπροσαρμοστεί η ευρωπαϊκή παραγωγική δραστηριότητα προκειμένου να υπάρχει στη γηραιά ήπειρο επάρκεια σε προστατευτικά υλικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.