Ένταση επικρατεί στη Βουλή με αφορμή την εισήγηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση για την άρση της ασυλίας των συναδέλφων του.

Ο κ. Κουκούτσης, κατά την εισήγησή του, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό, είπε: «Μετά λέει ο κ. Κωνσταντίνου που έχει υποβάλει τη μήνυση ότι κινήθηκα από πίσω του, θα το ήθελε αλλά δεν γίνεται αυτό». Και διερωτήθηκε ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ και ποιος είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Τραγάκης, που δεν μπορούσε να επιβάλλει την τάξη, έλεγε: «Μη φωνάζετε, μη φωνάζετε. Δε θέλω φωνασκίες».

Το λόγο ζήτησε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, η οποία είπε: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο να τρέχει πίσω μας σαν μαινόμενος ταύρος. Μας εκφόβισε και μας έβρισε. Μου είπε: Κατριβάνου σε ξέρουμε και θα δεις τι θα πάθεις. Όταν σήκωσε το χέρι του και πήγε να με χτυπήσει, τον έπιασε ο φρούραρχος. Δέχθηκα βωμολοχίες και εκφοβισμό».

Πάντως, ο κ. Κουκούτσης παίρνοντας ξανά το λόγο είπε: «Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί δεν έκανα αυτά που μου καταλογίζονται».