Για αφισορύπανση κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση «για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει να γεμίσει με αφίσες του την Αθήνα».

«Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας”», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωσής η ΝΔ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αντιδράσεις για τις αφίσες από την Περιφέρεια και τον Γιώργο Πατούλη

Σημειώνεται πως οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν νωρίτερα την αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής αλλά και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια και τις ζωές των πολιτών της Αττικής» επεσήμανε η Περιφέρεια Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεμίσει το λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του.

«Είναι ντροπή πρώην Πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.