Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρίσκεται από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού θα έχει αλλεπάλληλα ραντεβού με μέλη της κυβέρνησης, επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και πρόσωπα που μπορεί να βοηθήσουν επενδυτικά τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, στις 12:30 το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης έχει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ήτοι με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, τον υφυπουργό επί θεμάτων ενέργειας και φυσικών πόρων Γεράσιμο Θωμά και τον υφυπουργό επί θεμάτων χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην πορεία των έργων που έχει επωμιστεί το εν λόγω χαρτοφυλάκιο μέχρι σήμερα καθώς και των όσων θα πρέπει να γίνουν τους ακόλουθους μήνες.

Στις 16:00 το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του κεντροδεξιού κυπριακού κόμματος «Δημοκρατικός Συναγερμός» κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ μια ώρα αργότερα το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα διαβεί ο Γενικός

Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Zurab Pololikashvili. Στόχος είναι η αναζήτηση τρόπων περαιτέρω προώθησης του ελληνικού τουρισμού στα πέρατα της οικουμένης.