Τέρμα το ποδόσφαιρο για τους βουλευτές στο Εντευκτήριο.

Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, ο πρόεδρος της Βουλής σκέφτεται να μην ανανεώσει τη συνδρομή στο σχετικό κανάλι.

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:

«Ακόμα και σε κρίσιμες ψηφοφορίες μια ομάδα βουλευτών δεν εγκατέλειπε το Εντευκτήριο της Βουλής. Ο λόγος; Παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο, αφού οι δύο τηλεοράσεις που διαθέτει το εντευκτήριο (42 ιντσών, παρακαλώ και… πλάσμα) ήταν συνδεδεμένες με το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο βεβαίως πλήρωνε η Βουλή των Ελλήνων. Κάθε φορά που υπήρχε αγώνας, το Εντευκτήριο μετατρεπόταν σε… κερκίδα και στο καφενείο έκαναν χρυσές δουλειές αφού τα ουίσκι με τους ξηρούς καρπούς έφευγαν εν ριπή οφθαλμού. Αφήστε που κατά τη διάρκεια του αγώνα οι περισσότεροι κάπνιζαν αν και απαγoρεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός του Εντευκτηρίου.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τελειώνουν, αφού όπως μαθαίνω ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης σκέφτεται να μην ανανεώσει τη συνδρομή στο κανάλι και έτσι χωρίς συνδρομή τέρμα το ποδόσφαιρο για τους βουλευτές. Βεβαίως αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά, όπως μαθαίνω ο κ. Μεϊμαράκης είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει την απόφασή του. Το μόνο ίσως καλό που συνέβαινε στις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων ήταν ότι έβλεπες βουλευτές από διαφορετικά κόμματα να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και βουλευτές από το ίδιο κόμμα (αλλά οπαδοί διαφορετικών ομάδων) να «κοντράρονταν» μεταξύ τους εάν ήταν, για παράδειγμα πέναλτι ή όχι».